Juventus kan potentielt ende med at få dansk selskab, hvis det står til Andrea Pirlo. Han har nemlig udset sig den danske Mikkel Damsgaard, som han rigtig gerne vil have hentet ind i truppen.

LÆS OGSÅ: Har Pep Guardiola lukket for Haaland i Manchester City?

Prisen for det danske talent blive blot ved med at stige og stige. Senest leverede han en rigtig god præstation, da han og resten af Sampdoria-truppen mod Moldova. Dernæst fortsætte han det høje niveau, da han også formåede at levere en rigtig god præstation mod AC Milan lørdag.

På ganske kort tid er det danske talent blevet en meget omtalt spiller i det italienske. Som følge af, at han er blevet ved og ved med at levere, og at op til flere klubber har vist interesse, har Sampdoria angiveligt skruet op for prisen. Ifølge det italienske medie Calciomercato kræver de nu en betaling på mellem 150 og 200 mio. kr. for den danske kreatør.

En af de klubber, der i lang tid har vist interesse for ham, er Inter. De er dog ikke ene om at være interesseret i Mikkel Damsgaard, for Juventus har ham nemlig også på radaren. Ifølge det italienske medie skulle Juventus have bekræftet sin interesse i Damsgaard.

LÆS OGSÅ: Ramos: “Har optjent retten til at gøre lige hvad jeg vil”

Endvidere skriver det italienske medie også, at han kan ende med at blive solgt allerede til sommer, inden prisen på den danske kreatør stiger yderligere.