Der har længe været tvivl om, hvad fremtiden vil byde på for Christian Eriksen, der har kontraktudløb i slutningen af juli.

I januar skrev 30-årige Christian Eriksen under på en kontrakt med Brentford, efter at have fået ophævet sin kontrakt i italienske Inter.

– LÆS OGSÅ: Ambitiøs Xavi: Vil have disse 3 spillere til Barcelona

Grunden til, at Serie A-klubben og Eriksen blev enige om at ophæve hans kontrakt er, at det ikke er tilladt at spille professionel fodbold med en ICD-enhed indopereret i Italien.

Derfor blev der sat en stopper for, at den danske midtbanespiller kunne fortsætte i den bedste italienske række.

I stedet skiftede han til Brentford, som han har kontrakt med frem til 30. juni. Når datoen skifter til den 1. juli, kan han derfor frit skifte til en hvilken som helst klub.

Der er dog fortsat stor tvivl om, hvor han spiller i næste sæson, og skal man tro Brentford-træner Thomas Frank, så har han endnu ikke truffet en beslutning.

Det sagde han, da han blev spurgt om, hvorvidt han mener, at det er muligt for Brentford at holde på Eriksen, nu når der er interesse fra bl.a. Manchester United, West Ham, Ajax og Tottenham.

“Jeg ved det ikke. Jeg ved, at vi stadig har en chance, og jeg håber, at han vil træffe en beslutning indenfor to uger. Aftalen er, at han ringer til mig og fortæller mig, hvad han vil. Han har ikke besluttet sig endnu,” sagde han ifølge SportWitness.

– LÆS OGSÅ: Romelu Lukaku forlader Chelsea

Det må derfor formodes, at den danske landsholdsstjerne først træffer sin endegyldige beslutning, når hans kontrakt reelt set er udløbet.