Rygterne har svirret i længe, men nu er det slået fast. Den belgiske angriber forlader Chelsea denne sommer.

I august 2021 blev Romelu Lukaku hentet til Chelsea for intet mindre end 113 millioner euro. Han har dog slet ikke levet op til den høje købspris, hvilket har ført til massiv kritik.

– LÆS OGSÅ: Tottenham afviser Pierre-Emile Højbjerg-rygter

Derfor har der også været en del rygter om, at den London-baserede klub skulle være åben for at skille sig af med ham igen denne sommer.

I denne forbindelse har der især været en del rygter om, at den 29-årige angriber kunne ende med at vende retur til Inter, hvorfra han blev hentet sidste år.

Det har dog været vanskeligt at få en aftale på plads, da den italienske klub ikke har finanserne til at købe ham tilbage.

Nu lyder det dog, at der er opnået enighed mellem Inter og Chelsea. Der er dog ikke tale om et permanent købt, men derimod en lejeaftale, der strækker sig over et år.

Det melder Fabrizio Romano, der også kan afsløre, at Romelu Lukaku har accepteret en lønnedgang på 4 millioner euro, så han i den kommende sæson får 8 millioner euro.

Derudover har de to klubber aftale en lejepris på 8 millioner euro, som dækker hans løn. Hertil er der også inkluderet yderligere 4 millioner euro i præstationsbaserede bonusser.

– LÆS OGSÅ: Barca overvejer at trække sig fra Koundé-aftale af én årsag

Hans lægetjek finder sted i Milano i næste uge, hvorefter det vil blive gjort officielt. Der er ingen købsoption inkluderet i kontrakten, hvorfor han vender retur til Chelsea efter 2022/23-sæsonen.