Xavi ved, at han får brug for forstærkninger, hvis han skal genopbygge FC Barcelona til at være den klub, det engang var.

Det har ført til, at han stiller krav om, at der bliver hentet flere nye spillere til klubben denne sommer. Og her har han været meget ambitiøs.

– LÆS OGSÅ: Tottenham afviser Pierre-Emile Højbjerg-rygter

Det kan derfor blive svært at gøre hans transferønsker til virkelighed, da den catalanske storklub fortsat er meget hårdt ramt på økonomien.

Hvis de skal gøre sig forhåbninger om at gøre store indkøb denne sommer, er de afhængige af, at der først bliver solgt ud af truppen.

Derudover er der også behov for at hente yderligere finansiering, såfremt den spanske klub skal købe de spillere, som Xavi gerne vil have til klubben.

Ifølge Mundo Deportivo har Xavi nemlig gjort det klart for ledelsen i den catalanske klub, at der især er tre spillere, han er interesseret i at få hentet til Camp Nou.

Mere konkret er der tale om Bayern München-stjernen Robert Lewandowski, Sevilla-forsvarer Jules Koundé samt Manchester City-midtbanespiller Bernardo Silva.

Fælles for alle tre spillere er, at det er eftertragtede spillere, der ikke blot er på radaren i den catalanske storklub.

Af denne grund er det bestemt heller ikke billige indkøb, hvilket ikke hænger sammen med, at der fortsat er store finansielle problemer på Camp Nou.

– LÆS OGSÅ: Barca overvejer at trække sig fra Koundé-aftale af én årsag

Derfor er det også meget usandsynligt, at Xavi får opfyldt sit ønske om at få de tre spillere til Camp Nou i løbet af sommerens transfervindue.