Kylian Mbappé spørger ofte Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino om livet i Premier League, har manageren afsløret. Han har også fortalt, at han ‘elsker at tale om fodbold’ og søger viden om verden uden for Frankrig.

LÆS OGSÅ: Glad Neymar: “Der er næsten styr på alt”

Den 22-årige Mbappé har tilsyneladende skabt et stærkt forhold til Pochettino, som tidligere har været træner i Tottenham, inden han overtog jobbet som træner i PSG i januar.

De taler med hinanden på tre forskellige sprog: engelsk, spansk og fransk. Derudover har de også et udviklet et meget venskabeligt forhold uden for banen.

Onsdag tørner PSG sammen med Manchester City, som er en klub, der har været kædet sammen med Kylian Mbappé flere gange. Her møder de hinanden i første af to kampe i Champions League-semifinalen.

“Kylian elsker fodbold. Han elsker at tale om fodbold,” sagde Pochettino til The Guardian. “Han sørger om England: Hvordan er kampene, mentaliteten og kulturen der?”

LÆS OGSÅ: Liverpool har udset sig La Liga-træner som Klopp-afløser

“Han er kun 22, men meget moden, selvsikker i sit talent og åben. Han kan naturligvis tale fransk, men også perfekt engelsk og spansk. Jeg taler med ham på engelsk og spansk – mere på engelsk end spansk. Jeg sagde til ham forleden: ‘Jeg har brug for at øve mit franske med dig, for at forbedre mig,’ og han sagde: ‘Ja da, men det er bedre for mig at tale på engelsk’. Han elsker at øve forskellige sprog.”