Manchester United fik tidligere på ugen afvist deres bud på Sancho. De bød 91 millioner pund mod en værdiansættelse på 108 millioner pund fra Dortmund.

Det har medført, at Ole Gunnar Solskjaers hold nu er nødt til at kigge på en liste over alternativer. I den forbindelse er de i forhandlingerne med Barcelona om Dembele.

Den 23-årige har haft det svært i FC Barcelona, efter han ankom til den spanske klub fra tyske Dortmund i 2017.

Pogba prøver at overbevise Dembele

Det tyder på, at Pogba gerne vil have sin landsmand til Old Trafford. Han har i hvert fald forsøgt at ringe til Dembele, for at få det til at ske.

Det spanske medie Mundo Deportive hævder, at de to fransmænd har talt sammen, og Poga har forsøgt at overbevise ham om skiftet. Den tidligere Juventus-spiller mener nemlig, at Dembele er den manglende brik i Ole Gunnar Solskjaers transferpuslespil.

Barcelona har ikke fået officielt bud

Barcelone har endnu ikke modtaget et offficelt bud på franskmanden, men de er meget interesserede i at sælge ham.

Den tidligere Mancher United-midtbanespiller Darren Fletcher har dog advaret mod at skrive under med Dembele, da det er en beslutning, der fører en stor risiko med sig.

“Jeg synes, at Ousmane Dembele er en højre kant. En position, som de endelige identificerer. Det kommer med sine risici – hans skadesrekord er ikke god over de sidste par sæsoner. Jeg mener, at han kun spillede fem ligakampe i sidste sæson, men han er en talentfuld spiller.

“Barcelona købte ham for 100 millioner pund eller noget lignende. Jeg tror, at en låneaftale ville passe United, og sandsynligvis begge parter. Jeg tor, han har brug for nye udfordringer, som at komme til en klub som Manchester United.”

“Han får en chance for at bevise sit værd, komme i form, og potentielt et officielt skifte på længere sigt. Jeg vil dog ikke mene, at de er nødt til at skrive under med ham som følge af hans skadesrekord, og at han ofte har tendens til at komme for sent at dømme efter rapporterne.”