Barcelona ejer flere imponerede talenter, der tiltrækker sig interesse fra store dele af Europa. En af de spillere, der tiltrækker sig en del interesse er Barcelona B-kaptajn Alex Collado.

LÆS OGSÅ: Kan blive holdkammerat med Yussuf Poulsen: Leipzig vil hente Barca-spiller

Ifølge spanske Mundo Deportivo er der blandt andet stor interesse fra S.C. Braga. Tilsyneladende skulle den portugisiske klub være ivrige efter at indgå en handel med Barcelona, inden dette transfervindue lukker i.

S.C. Braga har dog ikke i sinde at smide en stor sum penge i retning af Barcelona denne sommer. Derimod ønsker de at indgå en aftale om et lejeophold med en købsoption indskrevet i kontrakten.

På trods af, at han får begrænset spilletid på førsteholdet, virker Collado dog ikke fristet af et skifte til S.C. Braga. Derimod foretrækker han at blive i klubben, hvor han vil kæmpe for at gøre sig fortjent til mere spilletid under Ronald Koeman.

Hvis han skal vinke farvel til Camp Nou, bliver det derfor heller ikke til fordel for en hvilken som helst klub. Ifølge Mundo Deportivo er han ikke villig til at skifte til en klub, hvis ikke den respektive klub spiller med i Champions League.

Selvom Alex Collado skulle være en af de spillere, som Koeman har tillid og store forventninger til, lader spilletiden vente på sig. Spørgsmålet er derfor, hvorvidt Collado er villig til at tage en sæson, hvor spilletiden er begrænset.

LÆS OGSÅ: Derfor måtte Barcelona droppe jagten på Aymeric Laporte

Han er fortsat ung, men skal han fremme sin karriere i en alder af 22 år, er han nødt til at spille regelmæssigt i en topklub. Hvis denne mulighed byder så, kan det ikke afvises, at han beslutter sig for at sige farvel til Barcelona, lyder det fra Mundo Deportivo.