Præsidentvalget i FC Barcelona er i fuld gang. Flere af kandidaterne taler hyppigt med medier, i håbet om at promovere sig selv og sælge deres projekt til medlemmerne i FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Koeman afslører: Derfor sidder Griezmann meget ude

En af kandidaterne er Agusti Benedito, der blandt andet har udtalt sig til ESPN, og disse udtalelser er ikke just positive for fans af FC Barcelona. Mediet, som er blevet citeret af Daily Mirror, spurgte nemlig ind til hans syn på, hvorvidt Messi bliver i den catalanske klub.

“At beholde Messi ville være den bedste nyhed for klubben, men jeg er ikke særlig optimistisk,” lød det fra præsidentkandidaten.

“På baggrund af klubbens situation, vil jeg mene, at det er vigtigt, at han bliver i Barca, men med en forståelse for, at de næste par år vi har foran os bliver hårde.”

“Han har været her i 20 år – han er Barcelona-fan og jeg tror, at han er sensitiv omkring i situationen. Han har givet os så meget, ligesom Barcelona har givet ham rigtig meget. Det er tid til, at vi alle ruller ærmerne op.”

“Jeg så gerne, at han i hans interview udtalte, at hans ønske var at blive i klubben, men det gjorde han ikke, og nu må vi vente og se. Sandheden er, at jeg er pessimistisk.”

LÆS OGSÅ: Prismærke på 740 millioner kroner: Manchester United er fortsat interesserede

“Husk på, at han i august sagde, at han ville forlade klubben efter 20 år, og nu er han stadig ikke helt sikker på, hvad han vil gøre. Det mest sandsynlige udfald er, at han forlader os til sommer.”