FC Barcelona er i økonomisk krise med en gæld, der overstiger ti milliarder kroner, og til sommer kan de miste en af deres store profiler

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona er i økonomisk krise. Deres nuværende gæld overstiger ti milliarder kroner, og de kæmper en brav kamp for at få økonomien til at hænge sammen.

LÆS OGSÅ: Juventus vil hente Pogba: Er klar til at ofre disse spillere

Samtidig arbejder de også aktivt på at forlænge med flere af deres spillere. Det er dog ikke let at nå i mål med, da de ikke kan tilbyde nær så lukrative kontrakter, som andre storklubber har mulighed for.

En af de spillere, som de arbejder på at forlænge med, er den franske stjerne Ousmane Dembélé. Hans kontrakt med den catalanske klub udløber nemlig til sommer, og han har endnu ikke underskrevet en kontraktforlængelse.

Derfor er der en reel chance for, at den 24-årige franskmand ender med at forlade klubben på en fri transfer. Som følge af dette, er der flere klubber, der holder øje med hans situation på Camp Nou.

En af de seneste klubber, der har meldt sig ind i kampen om at hente den franske offensivspiller, er Premier League-giganterne fra Liverpool. Ifølge TEAMtalk vil Liverpool nemlig forsøge at hente franskmanden på en fri transfer til sommer.

LÆS OGSÅ: Koeman vil styrke midtbanen: Barca udser sig Bundesliga-midt som kandidat

Ousmane Dembélé har endnu ikke været på banen i denne sæson, da han pådrog sig en alvorlig skade under denne sommers EM. Det forventes dog, at han i nærmeste fremtid vil være klar til at komme i aktion.