De færreste benægter det faktum, at franske Kylian Mbappé anses for at være én af de bedste spillere i verden for tiden.

LÆS OGSÅ: Overraskende udmelding om Braithwaite: “Jeg tror, han kan vinde Ballon d’Or”

På trods af, at han har et sådant mærkat siddende på sig, kan han ende med at tilbringe hele den kommende sæson på bænken. Det kan den franske klub Paris Saint-Germain nemlig føle sig nødsaget til at gøre.

Det bør de i hvert fald gøre, hvis man skal lytte til den tidligere franske landsholdsspiller Eric Di Meco, som har talt med RMC Sport.

Franskmandens udtalelser til RMC Sport kommer i kølvandet på, at den franske avis L’Equipe for nylig kunne skrive, at Kylian Mbappé ikke har i sinde at forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain.

Hvad han derimod har intentioner om at gøre, er at lade den udløbe næste sommer, hvorefter han kan skifte på en fri transfer. Han har været rygtet til flere forskellige klubber, men han har især været kædet sammen med Real Madrid.

“Problemet i den her situation er, at man har ladet ham gå ind i det sidste år af hans kontrakt. Nu er det ham, der sidder med de bedste kort på hånden,” lyder det fra Eric Di Meco ifølge RMC Sport.

“Det, som man kan gøre, hvis man er PSG, er, at man kan vise styrke og sige: ‘Ønsker du ikke at blive? Okay, så kan du sidde på bænken hele sæsonen’. Paris har midlerne til det. Og ved at gøre det sådan, så viser man folk, der ankommer, at de ikke kan styre showet,” fortsætter han.

I 2020/21-sæsonen blev det til i alt 47 optrædener for Kylian Mbappé på vegne af Paris Saint-Germain. I disse kampe formåede han at bidrage med intet mindre end 42 mål og 11 oplæg.

Hans præstationer under EM har dog mødt kritik, og det gav et indtryk af, at han havde svært ved at præstere på den helt store scene. Derudover har han også været filtret ind i drama på det franske landshold mellem ham selv og Antoine Griezmann.

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Mbappé og Griezmann

Det ændrer dog ikke på, at PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi ikke har i sinde at lade Mbappé forlade klubben. Han har nemlig tidligere udtalt, at han aldrig kommer til hverken at sælge Mbappé eller lade ham forlade klubben på en fri transfer.