Raphaël Varane skulle være uhyre tæt på at vinke farvel til Real Madrid, da han med al sandsynlighed skal fortsætte karrieren i Manchester United, eftersom økonomien i Real Madrid ikke er den bedste i øjeblikket, hvorfor klubben skulle have valgt at sælge.

LÆS OGSÅ: Mourinho vil hente 28-årig Manchester United-spiller til Roma

Og skulle et salg ende med at blive en realitet, kan han meget vel ende med at blive Real Madrids fjerdedyreste salg nogensinde, da Manchester United skulle have accepteret en købspris på 370 millioner kroner.

Det melder i hvert fald AS, som endvidere tilføjer, at han dermed kun bliver overgået af Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria og Alvaro Morata, når man snakker transferbeløb, da de skiftede til henholdsvis Juventus, Manchester United og Chelsea.

Spanske AS mener at vide, at Real Madrid såmænd er tvunget til at sælge Raphaël Varane, selvom man havde et stort ønske om at beholde ham i klubben, da man forsøger at gøre op med tallene på bundlinjen. Men det betyder også, at man oplever store forandringer i Real Madrids defensiv i denne tid.

I næste sæson vil man skulle stille med et helt nyt midterforsvar, da også Sergio Ramos er skiftet væk fra Real Madrid, da han skrev under med Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Medie: Nu har Pogba besluttet sig

Avisen skriver, at det blot er et “spørgsmål om timer”, før Raphaël Varane bliver Manchester United-spiller, da han ikke ønsker at være en del af Real Madrids sæsonoptakt.