Paris Saint-Germain har ikke opgivet at holde på Kylian Mbappé. Derfor har de givet ham et gigantisk tilbud for at afværge interessen fra Real Madrid.

I lang tid har det lignet, at Kylian Mbappé er på vej til Real Madrid. Hans kontrakt med Paris Saint-Germain udløber nemlig til sommer, og derfor kan han skifte på en fri transfer.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona nærmer sig ny angriber: Forventes offentliggjort indenfor de næste par dage

Den franske storklub har dog ikke opgivet at få ham til at blive. Det står nu klart, efter de har givet ham et gigantisk tilbud. PSG håber, at en lukrativ kontrakt kan få ham til at blive i klubben, hvor han har stor succes side om side med Lionel Messi.

Ifølge Telefoot har PSG tilbudt Mbappé en gigantisk toårig kontrakt. De håber, at kontrakten er lukrativ nok til, at de kan afværge interessen fra Real Madrid.

Det kan dog blive vanskeligt for den franske klub. Ikke nok med, at Real Madrid er meget ivrige efter at hente franskmanden, så har Mbappé også selv en drøm om at tilslutte sig Los Blancos.

På trods af, at han nu har fået et gigantisk tilbud fra PSG, har Mbappé ikke travlt. Han har nemlig ikke planer om at beslutte sig om sin fremtid, før denne sæson er overstået.

Det er selvfølgelig noget, der lægger pres på Paris Saint-Germain, der gerne så, at de kunne forlænge hans kontrakt allerede nu. Det har det unge talent dog besluttet ikke vil blive aktuelt.

LÆS OGSÅ: Dortmund presser på: Nu taler Haaland ud om fremtiden

Den 23-årige stjerne har bidraget med hele 18 mål og 15 oplæg i de 26 kampe, han har været i aktion for PSG. Dette taler sit tydelige sprog, og vidner klart om, hvorfor begge klubber er meget interesserede i ham.