Paris Saint-Germain kan snart få brug for nye kræfter til deres midtbane, og klubben har særligt øje på ét transfermål, som de mener vil være oplagt til netop dette. PSG har nemlig vist interesse i den nuværende Inter-midt Nicolo Barella. Det skriver det italienske medie Corriere dello Sport.

LÆS OGSÅ: Sociedad-træner: Disse spillere kan gøre Barcelona ustoppelige

Det selvsamme medie skriver også, at FC Barcelona er en klub, der holder et tæt øje med den italienske midtbanespiller. De skal angiveligt have udbedt sig mere information om det italienske talent.

Indtil videre har hverken Paris Saint-Germain eller FC Barcelona dog vist så seriøs interesse i Nicolo Barella, at de er begyndt at tale økonomi. Derfor er det ikke sikkert, at en handel kommer på bordet i det kommende transfervindue.

I Inter er man dog slet ikke interesseret i at sælge Beralla, men vil derimod gerne beholde den italienske midtbanespiller, da man ser ham som en vital del af truppen. Derfor vil de i stedet sigte mod at tilbyde ham en bedre kontrakt med en forlængelse.

Barella ankom til Inter i sommeren sidste år, hvor han skiftede fra Caligari. Denne gang var det dog på en lejeaftale, men i aftalen var der angivet et krav om køb efter endt leje. Dette blev officielt denne sommer, hvor han blev hentet permanent til Inter.

LÆS OGSÅ: Barcelona-transfermål skaber tvivl: Har kun fokus på nuværende klub

I sidste sæson fik Barella spilletid i hele 41 kampe for Inter på tværs af alle turneringer, og har siden sin ankomst formået at etablere sig selv som én af Antonio Contes foretrukne midtbanespillere.