FC Barcelona vil ikke blive set som et hold, der bliver nemt at vinde over, når de tørner sammen med Real Sociedad. Imanol Alguacil mener nemlig, at deres varierende resultater handler om, at de ikke får udnyttet de chancer, de skaber.

LÆS OGSÅ: Barcelona-transfermål skaber tvivl: Har kun fokus på nuværende klub

Antoine Griezmann skal i denne kamp spille mod sin tidligere klub, efter at han på det seneste har vist bedre takter i FC Barcelona. I starten af denne sæson var det dog helt anderledes, da han især var blandt de spillere, der ikke formåede at udnytte deres chancer.

“Jeg mener, at Barcelona er i en stærk tid,” sagde Imanol på sin pressekonference forud for de to holds møde onsdag.

“De har måske ikke været konsekvente, men det skyldes, at de ikke tager chancer. I alle kampe de spiller, skaber de chancer nok til at vinde.”

“Hvad der sker er, at de ikke altid rammer målet, men der har været kampe, hvor de har scoret fem mod Real Betis og fire mod Villareal.”

LÆS OGSÅ: PSG-træner: Her forventes Neymar at være klar

“Jeg mener, at Greizmann skaber meget, selvom han kunne score flere mål. Og jeg mener, at Lionel Messi stadig er den bedste spiller i La Liga. Barcelona vil være ustoppelige, når de begge rammer deres niveau,” sagde han også.