PSG er interesserede i at hente Mohamed Salah i Liverpool. Problemerne i den engelske klub kan skubbe ham væk fra Premier League.

Liverpools problemer fortsætter. Lørdag tabte de 3-0 til Wolves. Den dårlige stime kan resultere i, at en af klubbens store stjerner kan blive skubbet væk.

LÆS OGSÅ: Storklub vil hente Bukayo Saka

Flere medier melder, at det har fået PSG til at se muligheder. Den franske klub skulle være interesserede i at hente stjernen Mohamed Salah til sommer.

Ifølge GOAL arbejder de på at hente Salah til sommer. Derudover skriver The Mirror, at den egyptiske stjerne er blevet set mødes med PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi i Mellemøsten.

Ydermere skriver mediet Calciomercato, at Liverpool ikke vil holdet fast i ham for enhver pris. Lander et stort bud på bordet i den engelske klub, er de åbne for at sælge ham til sommer.

Et salg er ikke urealistisk, da Klopp i de seneste år har arbejdet på at skabe en yngre offensiv, der består af Nunez, Gakpo og Diaz.

Det ændrer dog ikke på, at et salg kan blive vanskeligt. Den engelske klub er nemlig ikke klar til at sælge ham for enhver pris. Som angivet herover, vil det derimod kræve et stort bud.

Ifølge Transfermarkt har Salah en markedsværdi på 80 millioner euro, hvilket svarer til cirka 595 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Xavi taler ud om Busquets-situation

Egypteren skrev under på en ny kontrakt sidste sommer, som løber frem til sommeren 2025. Alligevel kan han være på vej væk fra den engelske klub allerede til sommer.