Paris Saint-Germain har angiveligt igangsat jagten efter en ny målmand. I denne forbindelse har de særligt rettet blikket mod Jan Oblak, der er blandt verdens bedste målmænd. Da FIFA i den forgangne uge kårede verdens bedste målmand, blev han nemlig tildelt en tredjeplads.

LÆS OGSÅ: Målmaskine eftertragtet i Manchester: Han er klar til klubskifte

Ved denne lejlighed blev den nuværende Atletico Madrid-målmand kun overgået af Manuel Neuer og Alisson. Derfor bør der ingen tvivl herske om, at den 27-årige slovener hører til den absolutte verdensklasse, når det kommer til fodboldmålmænd.

Det er tilsyneladende også noget, man har fået øjnene op for i PSG. Det britiske medie Daily Mail skriver nemlig, at PSG er på blokken i den franske hovedstadsklub – og at Oblak er klar til at søge nye græsgange.

Hvis Paris Saint-Germain køber Jan Oblak, formår de dog samtidig at snuppe et meget eftertragtet transfermål for næsen af Chelsea. Efter sigende forsøgte de nemlig at købe Oblak tidligere på året, men forhandlinger brød dog sammen, da den spanske klub ikke var villige til at forhandle om målmandens frikøbsklausul på 885 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Juventus vil stjæle Barcelona-transfermål

Hvis Paris Saint-Germain er villige til dette, er der meget, der tyder på, at det bliver muligt for den franske klub at erstatte den 34-årige Keylor Navas med Jan Oblak. At få forstærket deres målmand kan sandsynligvis hjælpe dem i jagten på deres første Champions League-trofæ.