Carles Puyol er ikke i tvivl om, at hans tidligere holdkammerat, Lionel Messi, vil blive husket som den bedste fodboldspiller nogensinde. Den tidligere Barcelona-kaptajn sammenligner endda Messis status inden for fodbold med den, som Michael Jordan har inden for basket.

LÆS OGSÅ: Engelsk angrebslegende: Det bliver umuligt at overgå Messi

“Hvis du spørger mig, hvem Michael Jordan er, siger jeg altid, at han er den bedste basketballspiller i historien,” sagde Puyol til GOAL.

“Jeg mener det samme om Messi. Han har den samme status. Han er den bedste fodboldspiller i historien. Jeg forstår, at det er svært for en Real Madrid-fan at indrømme, at han er den bedste. Min mening er ligesom alle andres. Men hans mål er der, og det er objektiv data.”

Messi har ofte mødt kritik for ikke at vinde trofæer med Argentina, men Puyol er sikker på, at han stadig kan nå dette. Han mener også, at han vil fortsætte med at vinde med Barcelona.

“Jeg er sikker på, at et Barcelona ledet af Messi vil fortsætte med at vinde titler,” tilføjede Puyol.

LÆS OGSÅ: Lenglet: “Det er en fornøjelse at se ham spille”

“Han kan stadig nå at gøre noget med hans landshold også. Selvom jeg ikke er argentiner, ville jeg blive glad, hvis han gjorde. Jeg synes, at han fortjener det, og jeg ved, at han ønsker at opnå det,” sagde Puyol.