Adrien Rabiot er raget uklar med PSG, efter han annoncerede, at han ikke ville forlænge sin kontrakt. Nu tager hans mor sin søn i forsvar og beskylder klubben for at bruge beskidte medoder over for midtbanespilleren. 

23-årige Adrien Rabiot kan skifte væk fra PSG på en fri transfer til sommer. Han har ikke spillet for klubben siden december måned, efter han afviste at forlænge sin kontrakt.

Og for nylig gav klubben ham karantæne, efter han tog på natklub oven på den franske hovedstadsklubs nederlag til Manchester United i Champions League. Men nu tager Rabiots mor sin søn i forsvar og retter en hård kritik af PSG:

”Adrien er taget til fange. Han bliver holdt som gidsel af PSG. Snart vil han kun få tørt brød, vand og en kælder. Det er ondskabsfulde omgivelser,” siger Veronique Rabiot til L’Èquipe, som kommentar til spillerens situation, hvor han ser ud til at skulle gå i gennem flere måneder uden at spille. 

”Jeg vil ikke græde over det eller stille Adrien i en endnu dårligere situation ved at sige, at han ikke er god. Vi kritiserer den menneskelige side her. Vi er beskedne. Jeg ved, at han(Adrien) har det rigtig dårligt med alt, hvad der er sket.”

PSG-direktør Antero Henrique kritiserede Adrien Rabiot i skarpe vendinger efter hans bytur, ligesom det kom frem, at midtbanespilleren også havde fået karantæne af klubben for at like en video på Instagram, hvor Patrice Evra jubler over Manchester Uniteds sejr i Paris. Men det var helt forkert, mener hans mor. 

”Han blev bebrejdet for at like den forkerte video. Det var ikke den video, hvor Evra jubler over sejren. Og så er det med turen på natklub. PSG vil styre Adriens privatliv, selvom de ikke vil bruge ham. De vil have, at han skal iføre sig pyjamas klokken ni, se kampene på tv og så smutte i seng klokken 23! De kender ikke til rytmen i en spillers liv. Når en fodboldspiller får lov at spille, så er han i sin rytme. Men det får Adrien ikke lov til. Adrien kommer ikke til at gå til keramik, indtil der sker noget nyt. Han må tage vare på sit liv, så lad ham leve!” siger hans mor til den franske avis.