Den 27-årige midtbanespiller har blot ét år tilbage af sin kontrakt med Barcelona, men nu tyder det på, at det sidste år bliver brugt på Camp Nou.

Barcelona-midtbanespilleren har nemlig ingen kendskab til interessen fra Manchester City og deres tilbud. Det blev ellers rapporteret, at de stod klar med en handel, der ville se Eric Garcia ryge til Barcelona.

Eric Garcia har længe været rygtet til Barcelona, efter han – siden 2017 – har kæmpet sig frem hos Manchester City.

Pep Guardiola kunne i august afsløre, at den unge Garcia ikke ønskede at underskrive en ny kontakt med Manchester City. Hans nuværende kontrakt udløber efter denne sæson.

Garcia ønsker ikke at forlænge

“Han har det sidste år tilbage, og han ønsker ikke at forlænge. Vi vil med glæde forlænge, men det ønsker han ikke, så jeg må antage, at han ønsker at spille et andet sted,” siger Guardiola.

Det betyder, at både Rafinha og Garcia har kontraktudløb efter 20/21-sæsonen. Det er stadig udvist, hvad fremtiden bringer for Rafinha, der har været på lejeophold hos Inter og Celta Vigo.

Rafinhas navn kom dog frem i lyset, da en handel med Manchester City blev rapporteret. Rafinha siger, at han ikke har hørt noget om et eventuelt skifte til Etihad.

Rafinha bliver på Camp Nou

Barcelona vil lade Rafinha gå, hvis de modtager et bud på €16 millioner. Barcelona har da også modtaget bud, men ingen i nærheden af prisen, de ønsker for ham.

Celta Vigo er ét af de hold, der meldes interesseret, efter Rafinha tørnede ud i 29 kampe for dem i sidste sæson, da han var lejet ud. Han scorede fire mål.

Barcelona nægter dog at sænke prisen, og Rafinha har så småt indfundet sig med, at han kan være tvunget til at blive hos Barcelona denne sæson.