Den brasilianske fodboldspiller forlader FC Barcelona. Han flytter fra det spanske til det franske, hvor han skal spille for Paris St Germain. De har nemlig hentet ham på en låneaftale med en varighed på tre år.

Den 27-årige midtbanespiller rykker til Frankrig, efter at have været en del af den catalanske klub i mere end 14 år. Han tisluttede sig klubben allerede som 13-årig.

Rafinha har været inde og ude af Barcelonas førstehold siden 2011. Den sidste sæson har han dog været lånt ud til Celta Vigo, hvorfor han ikke har spillet for catalanerne i et stykke tid.

I en udtalelse, hvor FC Barcelona også annoncere transferen, siger de følgende: “FC Barcelona vil gerne takke Rafinha offentligt for hans engagement og dedikation, og ønske ham alt det bedste i fremtiden.”

“Han forlader klubben efter at have spillet en rolle i at vinde elleve store trofæer, inklusive Champions League, tre La Liga-sæsomer pg tre udgaver af Copa del Rey. Han har scoret 12 mål i 89 kampe.”

Rafinha, der også er udtaget til det brasilianske A-landshold, deltog ved OL i 2016, hvor de vandt guld. Han kommer til at bære trøjenummeret 12 på Parc des Princes.