I aften tager Barcelona imod Sevilla i et La Liga-opgør. I den forbindelse bliver det til et særligt gensyn, da Ivan Rakitić for første gang vender tilbage til Camp Nou.

Denne gang er det dog som modstander, hvorfor han for første gang skal tørne sammen med sine tidligere holdkammerater, efter seks år i Barca-trøjen.

Den 1. september blev det annonceret, at Ivan Rakitić ikke længere havde en plads i Barcelona. Derimod var man nået til enighed med Sevilla om en handel.

De to spanske La Liga-klubber var blevet enige om en handel for den kroatiske midtbanespiller på 1,5 mio. euro med 9 mio. euro i variabler.

Gensyn efter en måned

Det er kun en måned siden hans skifte til Sevilla, hvorfor ventetiden, for at vende retur til Camp Nou har været kort for kroaten. I aften tørner de to hold nemlig sammen for første gang i denne sæson af La Liga.

Dette betyder altså, at det ikke er første gang, at Rakitić kommer til at så overfor hans tidligere holdkammerater. Næste gang bliver det blot på hans nye hjemmebane.

I alt nåede han at spille 308 kampe for Barca, hvor han scorede 36 mål og lavede 40 assists. Desuden spillede en stor rolle i de 13 titler, som Barca vandt fra 2014-2020. Derfor nåede han også at blive lidt af en veteran på holdet.

Et specielt gensyn

Der for bør der ikke herske tvivl om, at det bliver et specielt gensyn, når han igen skal stå på Camp Nou, men denne gang på modstanderholdet.

Hvis det havde været tilladt med tilskuere, ville Rakitić – med garanti – have fået en flot modtagelse, men denne gang er det et Camp Nou, der er tomt, der er ham i vente.

Vi kan ikke gøre andet, end at vente at se, om den tidligere Barca-spiller kan stjæle de tre point fra Barca. De to hold tørner sammen kl. 21.00 i aften.

Kilde: Fcbarcelona.dk