Hvis der er noget, der er svært, så er det at finde en fodboldfan, som ikke ved, at FC Barcelona og Real Madrid er ærkerivaler, og det er derfor ikke overraskende, at spillerne fra de to hold af og til stikker til hinanden.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Sergio Ramos fortæller i et interview på Ibai Llanos Twitch-kanal, at han elsker at se Barcelona tabe.

Han kunne derfor trække på smilebåndet, da Barcelona blev smidt ud af Champions League, efter at have tabt samlet 2-5 til Paris Saint-Germain.

“Min tilfredsstillelse stiger med Barcelonas nederlag. De er den direkte rival, og de kan gøre tingene svære for dig. PSG er mindre, som jeg ser det, fordi vi ikke spiller i samme nationale turnering,” siger han.

Han fortæller efterfølgende, at han holdt ekstra meget med Paris Saint-Germain, da det er klubben, hvor den tidligere Real Madrid-målmand Keylor Navas er at finde mellem stængerne.

Ramos indrømmer dog efterfølgende, at han godt er klar over, at man af og til kan komme til at grine af Madrid-mandskabet.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

Det er dog inden længe Los Blancos’ tur til at tørne ud i Champions League, hvor man igen møder Atalanta, som de besejrede med 1-0 i det første opgør.