Simon Piesinger skifter til Randers på en fri transfer. Den 27-årige midtbanespiller bliver set som en erstatning for Nicolai Poulsen, der er taget til AGF. 

Simon Piesinger er ny mand i Randers-trøjen. Den 27-årige østriger skriver under på en to-årig kontrakt med kronjyderne, som henter midtbanespilleren på en fri transfer. Piesinger spillede i sidste sæson hos østrigske SC Rheindorf Altach og har desuden spillet flere år i Sturm Graz. 

Randers’ sportsdirektør Søren Pedersen siger til Randers Amtsavis, at Piesinger – der er også kan bruges i midterforsvaret – kommer til at bidrage med fysik og styrke til klubbens midtbane. 

”Simon Piesinger er en fysisk stærk og høj spiller, som er stærk på både de offensive og defensive dødbolde. Han kommer til at tilføre os noget fysik, men lidt atypisk for en spiller af hans størrelse er han også rigtig dygtig med bolden, så vi får en spiller, som både er en god fodboldspiller og går til den i duellerne.”

Selv ser Simon Piesinger også frem til at skulle begynde et nyt fodboldeventyr i Danmark og fortæller til den lokale avis, at han sagde nej til flere andre tilbud og i stedet valgte Randers som sin nye klub. 

”Min træner i SC Rheindorf Altach ønskede at forlænge min kontrakt, men jeg ville gerne prøve at spille i udlandet, som er alle spilleres drøm. Jeg havde muligheder for at komme til Israel og Grækenland, men jeg følte, at Randers FC var den bedste mulighed for min karriere. De har set mig spille, og da de spurgte, om jeg havde lyst til at skifte til dem, behøvede jeg ikke at tænke længe over det,” siger østrigeren, der har samme agent som landsmanden og Randers-spilleren Marvin Egho, og han har fortalt ham gode ting om klubben, siger Piesinger. 

”Randers har et flot stadion, og indtil videre har jeg fået et rigtig fint indtryk af folkene her i klubben. Men det er også rart, at jeg har en østrigsk kammerat i Marvin Egho, som allerede spiller her.”