Der er meget, der tyder på, at Raphinha forlader Leeds denne sommer, men nu har han givet sin agent et krav.

Den brasilianske stjerne ser bestemt ikke ud til at blive i Leeds i den kommende sæson. Derimod forventes et salg at blive en realitet.

LÆS OGSÅ: Inter sætter vildt prismærke på Milan Skriniar

Til trods for, at Leeds gerne vil holde på ham, har de set i øjnene, at det vil blive svært, og er derfor åbne for at give slip på ham.

Det har faktisk ført til, at de er nået til enighed med Chelsea, der har afgivet et bud på 60 millioner pund, hvilket svarer til omkring 515 millioner kroner.

Derfor har det i de seneste dage set ud til, at den brasilianske kantspiller var på vej til Chelsea, men nu har piben pludselig fået en anden lyd.

Ifølge SPORT har det altid været en drøm for brasilianeren at spille i Barcelona, hvorfor han endnu ikke er klar til at acceptere et tilbud fra Chelsea.

Faktisk er han gået så langt, at han har bedt sin agent Deco, der har spillet for både Chelsea og Barcelona, om at stoppe forhandlingerne med den engelske klub.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente PL-stjerne som afløser for Busquets

Det har han gjort, da han har et håb om, at Barca er i stand til at finde de penge, der skal bruges, for at kunne indgå en aftale med Leeds – og det samme håb skulle den spanske klub have.