Der var bestemt godt gang i bænken i opgøret mellem FC Barcelona og Granada, da de to hold mødtes i Copa del Rey-kvartfinalen. Hjemmeholdet var tæt på at vinde, og Roberto Soldado fandt sin vej til måltavlen, da han kort inde i anden halvleg løb om ryggen på Umtiti, hvorefter han også udplacerede Ter Stegen.

LÆS OGSÅ: Rashford og Greenwood fik talent til at forlænge med Manchester United

Der var glæde at spore hos både spillere og stab i Granada. Dertil tog de sig god tid til at foretage hver udskiftning, ligesom deres dødbolde nærmest blev udspillet i slowmotion. Det hele endte dog med at ramme dem lige i hovedet, da Griezmann og Alba i de sidste minutter fik sendt kampen videre i forlænget spilletid.

Det hele endte med, at Granada tabte opgøret, hvilket tydeligvis får steg Soldado til hovedet. Tilsyneladende var Ronald Koeman også med til at fremprovokere en reaktion.

“Du er en klovn! Du mangler noget ydmyghed, din idiot,” råbte Soldado til Koeman, da han jublede ved Barcas mål i den forlængede spilletid. På dette tidspunkt i opgøret var Soldado blevet skiftet ud, hvorfor han sad på bænken.

LÆS OGSÅ: Avis: Denne Premier League-klub bød på Braithwaite

Tv-billederne viste, at Soldado ved slutfløjt rendte rundt ved de tekniske områder, hvor han råbte mod Barcas bænk. Der blev da også råbt tilbage, eftersom der kampen igennem var krig mellem de to bænke. Ikke desto mindre, var det dog Barca, der forlod banen med en plads i semifinalen.