Selvom Manchester United måtte se sig besejret med 3-1 mod Arsenal, var der lyspunkter at finde for de røde djævle.

Især den unge danske angriber, Rasmus Højlund, der fik sin debut for klubben, viste lovende takter.

Efter kampen i London var den tidligere Manchester United-kaptajn og nuværende fodboldkommentator, Gary Neville, hurtig til at rose den unge dansker. Højlund blev skiftet ind i det 67. minut og gjorde straks en forskel på banen. Neville mener, at Højlund kan være løsningen på det angriberproblem, som Manchester United har kæmpet med i længere tid.

“Manchester United har ikke haft en angriber, de kan spille op på. Det har været problemet. Cristiano Ronaldo var ikke en klassisk targetman, Martial er det helt sikkert ikke, og Rashford er det heller ikke,” sagde Neville i Sky Sports-studiet.

Han fortsatte: “I det mindste har de nu en, der virker til at kæmpe med modspillerne og bruger sin krop. Han er aggressiv, og han kan løbe. Han er stadig ved at lære spillet. Han har kun spillet et par sæsoner på topniveau, og vi forventer, at han skal være Erling Haaland. Det er problemet.”

Efter sit indhop havde Højlund en bemærkelsesværdig aktion, hvor han blev fældet i feltet. Manchester Uniteds træner, Erik ten Hag, var efter kampen stærkt utilfreds med, at dommeren ikke dømte straffespark i situationen.

Selvom presset på Højlund er stort, især på grund af hans pris, mener Neville, at den unge danskers debut var lovende.