Real Madrid har flere eftertragtede angribere i kikkerten, og derfor skal der gøres plads i truppen.

Den spanske storklub har meldt sig på banen med interesse for eftertragtede angribere som Kylian Mbappé og Erling Haaland. Især sidstnævnte har de været kædet sammen.

LÆS OGSÅ: Ikke kun Azpilicueta og Christensen: Barca har interesse i endnu en Chelsea-spiller

For at gøre plads i truppen til nye tilføjelser, er de nu begyndt at rydde ud i den eksisterende trup. Det har medført, at de er åbne for at lytte til tilbud på 21-årige Rodrygo. Det skriver SPORT.

Det 21-årige talent har haft svært ved at gøre sig bemærket i Real Madrid, hvorfor det ikke er lykkedes ham at etablere sig som en fast spiller i truppen.

Han får i forvejen ikke meget spilletid i den spanske storklub, men hentes der flere nye angribere til Santiago Bernabeu til sommer, vil hans spilletid blive yderligere reduceret.

Der er en klar forventning om, at Kylian Mbappé forlader Paris Saint-Germain til fordel for Real Madrid til sommer, og hans ankomst vil gøre spilletid til noget nær en umulighed for Rodrygo.

LÆS OGSÅ: Afsløret: De 8 bedst betalte La Liga-spillere i 2020/21-sæsonen

Af denne grund har den spanske klub nu besluttet sig for, at det er tid til at sige farvel til ham. Det kræver dog, at der første er andre klubber, der viser interesse for at hente den unge kantspiller til sommer.