Da Real Madrid spillede ude mod Getafe, blev der sat et banner op blandt udeholdets fans, der opfordrede Florentino Perez til at gå af. 

For anden udekamp i træk i La Liga markerede en gruppe Real Madrid-fans deres utilfreds med klubbens præsident Florentino Perez på et banner. ”Florentino, gå nu” som der stod på spansk ved siden af en tegning af den 72-årige klubpræsident. 

AS skriver, at det var lige inden pausen i opgøret på Coliseum Alfonso Pérez, at kongeklubbens tilhængere rullede banneret ud. Men der gik ikke lang tid, før sikkerhedsvagter konfiskerede banneret. 

For 10 dage siden, da Real Madrid spillede 1-1 på udebane mod Leganés, blev der sat en lignende banner op blandt klubbens fans, hvor der stod: ”Florentino, det er din skyld.” Formentlig med hentydning til resultaterne i denne sæson, hvor klubben ikke vinder nogen titler for første gang i en sæson siden 2015. 

Det har også været en kaotisk sæson for Real Madrid. Den tidligere spanske landsholdstræner Julen Lopetegui blev ansat som træner i klubben og fyret igen fire måneder senere. Derefter tog Santiago Solari over, men han fik silkesnoren, da Real Madrid – efter at have vundet turneringen tre år i træk – røg ud i 1/8-delsfinalen i Champions League efter et 4-1-nederlag på Santiago Bernabeu. Inden da var klubben røget ud af semifinalen i Copa del Rey mod Barcelona, ligesom en række ujævne præstationer i La Liga, betød, at mesterskabet var uden for rækkevidde. 

Med Zinedine Zidane tilbage som træner er resultaterne i den spanske liga blevet en smule bedre. Dog stadig med en række nederlag og uafgjorte resultater. Sideløbende går der rygter om mulige store handler i Real Madrid til sommer, hvor blandt andet Christian Eriksen, Paul Pogba, Eden Hazard og Kylian Mbappe er blevet sat i forbindelse med et sommerskifte til klubben.