Alvaro Benito var lige lovligt åbenmundet i sin kritik af Toni Kroos og Casemiro efter kongeklubbens nederlag til Barcelona i Copa Del Rey. Nu har ungdomstræneren fået en fyreseddel.

”For mig at se, er problemet, at nogle spillere er meget, meget langt fra deres niveau. Jeg taler om Casemiro, som jeg ikke mener burde spille så meget som et minut for Real Madrid lige nu. Og Kroos, som er fantastisk, når vi har vinden i ryggen, men når vinden vender, putter han ikke engang båden i vandet.” 

Det var ordene fra Real Madrids nu forhenværende ungdomstræner, Alvaro Benito, oven på førsteholdets 3-0 nederlag på hjemmebane til rivalerne fra FC Barcelona i semifinalen i Copa Del Rey.

Og de ord skulle han ifølge klubbens ledelse ikke have ytret, som Mirror skriver. For nu har han fået en fyreseddel. Men Benito siger, at han ikke fortryder sine kommentarer. 

”Jeg forlader min hjerteklub med en ren samvittighed. Jeg har givet alt, hvad jeg har hver dag, og jeg har nydt at være i Real Madrid, og min kærlighed til klubben forbliver intakt. Jeg respekterer klubbens beslutning, og jeg har altid forsvaret min tilstedeværelse i medierne over for ledelsen. Jeg har altid følt mig fri til at tale om den klub, jeg elsker. Jeg sætter stor pris på den mulighed, klubben har givet mig til at vende hjem i sin tid,” siger han oven på fyringen. 

Alvaro Benito har optrådt for Real Madrid som spiller, hvor det er blevet til 42 kampe i alt i årene fra 1995 til 2002. To mål er det blevet til.

Hans karriere som spiller var præget af konsekvenserne af en knæskade, som blev forværret, efter at han var involveret i et biluheld. Men nu er hans tid i klubben formentlig endegyldigt forbi.