Real Madrid er klar til at tage afsked med Eden Hazard. Og angiveligt har de også accepteret et bud på den belgiske angriber.

Den spanske topklub har angiveligt accepteret et bud på 50 mio. euro på Eden Hazard. Buddet kommer fra Newcastle United, men den 31-årige belgier har ingen interesse i et skifte til St James’ Park.

LÆS OGSÅ: Stor kovending i Dembélé-farcen: Overraskende nyt

Hazard har været kædet sammen med et skifte væk fra Santiago Bernabeu på det seneste. Årsagen er, at han ikke har præsteret på det niveau, der er forventet af ham.

Som et resultat af de mangelfulde præstationer fra Eden Hazard, er han faldet ned i hierarkiet under Carlo Ancelotti. Blandt andet er spillere som Vinicius Junior, Rodrygo og Marco Asensio over ham i hierarkiet.

Real Madrid skulle være klar til at tage afsked med op mod seks førsteholdsspillere i dette vindue. En af dem, de er klar til at vinke farvel til, er den belgiske Eden Hazard.

Ifølge El Nacional lyder buddet fra Newcastle på 40 mio. euro, mens de resterende 10 mio. euro er i form af bonusser. Dette bud skulle være blevet accepteret af klubbens præsident, Florentino Perez.

Hazard har dog ikke nogen intentioner om at vinke farvel til den spanske klub – og slet ikke for at skife til Newcastle. Ifølge det spanske medie er Hazard interesseret i at blive i Real Madrid, indtil hans kontrakt udløber i juni 2024.

Det eneste, der kan få ham til at overveje et skifte væk fra Los Blancos, er i tilfælde af, at Chelsea kommer og banker på. Han spillede for The Blues mellem 2012 og 2019, og er klar til at vende tilbage.

LÆS OGSÅ: Luis Suarez har udset sig denne Premier League-klub som næste destination

I alt har den 31-årige Hazard været i aktion for Real Madrid ved 59 lejligheder. I disse kampe har han bidraget med fem mål og ti oplæg. Det er betydeligt mindre, end hvad der er forventet af ham.