På trods af, at Real Madrid er åbne for et salg, afviste de tidligere i januar et bud på angriber Eden Hazard.

Real Madrid er åbne for et salg af Eden Hazard. De er også åbne for, at salget sker i dette transfervindue. Alligevel afslog de et bud fra Newcastle tidligere i januar.

LÆS OGSÅ: Barcelona udser sig Liverpool-stjerne som Haaland-alternativ

Ifølge El Nacional afgav Newcastle et bud på 40 millioner euro. Det er svarende til næsten 300 millioner kroner. Det var dog ikke tilstrækkeligt for Real Madrid, der har sat et højere prismærke.

Los Blancos er nemlig ikke interesseret i at sælge ham for mindre end 50 millioner euro. Skal Newcastle hente Eden Hazard til St James’ Park, skal deres bud derfor hæves. Den engelske klub skal have næsten 75 millioner kroner yderligere op af lommen.

Selvom Real Madrid er interesseret i et salg, vil de ikke sælge for enhver pris. I sin tid blev han hentet til klubben for hele 115 millioner euro, og Real Madrid vil gerne undgå at tabe for meget af deres oprindelige investering.

Den spanske storklub er dog klar over, at de ikke kan forvente at få hele investeringen hjem. Derfor har de besluttet at fastsætte prisen på 50 millioner euro, hvilket svarer til cirka 375 millioner kroner.

Selv i tilfælde af, at Newcastle vælger at hæve deres bud, er de dog ikke sikret at kunne hente Eden Hazard. Spilleren selv skulle nemlig ikke være interesseret i at skifte til den engelske klub.

Generelt har det været svært for Newcastle at trække nye spillere til. De har lovet høje lønninger og bonusser, men deres status i Premier League har gjort det svært at hente de attraktive spillere.

LÆS OGSÅ: Medie: PSG vil hente Ter Stegen i byttehandel

Såfremt han skal forlade Real Madrid, ville han foretrække at vende tilbage til Chelsea. The Blues har tidligere været kædet sammen med Hazard, men det tyder ikke på, at det pt. er i planerne at hente den belgiske angriber retur.