Real Madrid har solgt Casemiro til Manchester United, og har derfor indledt jagten på en afløser. I denne forbindelse har de udstet sig Pierre-Emile Højbjerg.

Casemiros skifte til Manchester United har efterladt et hul på midtbanen i den spanske klub. Dette hul ønsker Carlo Ancelotti at udfylde, ved at hente danske Pierre-Emile Højbjerg.

LÆS OGSÅ: Skifte kan være på vej: La Liga-klub giver Braithwaite tilbud

Det skriver The Telegraph.

Tilsyneladende er det ikke blot Ancelotti, der har et godt øje til ham. Derfor bliver det også overvejet alvorligt, om der skal afgives et bud på danskeren.

Ancelotti har i lang tid haft et godt øje til Højbjerg, og forsøgte også at bringe ham til Everton, da han var manager her. Danskeren endte dog med at vælge Tottenham.

Pierre-Emile Højbjerg er dog fast mand på midtbanen under Antonio Conte. Derfor vides det ikke, om den engelske klub er åbne for at sælge den 27-årige dansker denne sommer.

LÆS OGSÅ: United har budt enormt beløb på Ten Hag-transfermål

Da både Rodrigo Bentancur og Yves Bissouma er blevet hentet ind, er det dog ikke helt udelukket, da Conte vil have andre midtbanespillere at trække på, hvis Højbjerg sælges.