Den norske Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær har forsikret om, at det ikke vil være sidste gang, at David De Gea har spillet for Manchester United. Står det til Rio Ferdinand, så er han dog ikke helt så sikker på, at han har ret.

LÆS OGSÅ: Gerrard er vild med ham: Rangers vil leje Manchester United-talent

Ferdinand er nemlig overbevist om, at den spanske målmand selv har besluttet sig for, at han ønsker at forlade Old Trafford. Det skulle naturligvis skyldes, at Dean Henderson ser ud til at have vundet kampen om startpladsen. Blandt andet blev han valgt til at stå i målet mod Brighton søndag aften.

“Hvis Henderson slutter sæsonen som førstemålmand, kan jeg ikke se De Gea fortsætte. Jeg tror, han smutter nu. Solskjær har sat Henderson foran ham i køen, og jeg tror ikke på, at De Gea vil acceptere det,” udtalte Rio Ferdinand til BT Sport.

“De Gea skal nok støtte sin holdkammerat, men der kan ikke være nogen tvivl om, at det gør ondt på stoltheden og egoet at blive fravalgt. Gør det ikke det, burde han slet ikke spille for United. Han er i sin karrieres bedste år og bør spille uge efter uge,” fulgte han op.

LÆS OGSÅ: Anbefalet af Fernandes: Denne ene detaljer stopper United-transfer

Søndag skrev Daily Mirror desuden, at Manchester United havde besluttet at sætte sin mangeårige målmand til salg. Mediet skrev også, at de håbede på at kunne få op mod 50 mio. pund for ham.