Lionel Messi kan bevise sin kærlighed til Barcelona i El Clásico. Det kræver en kampvindende præstation, mener klublegenden, Rivaldo.

Sommerens transfervindue blev domineret af rygter, hvor Messi var hovedrollen. Han var i alles søgelys, da han udtalte, at han ønskede at forlade Barcelona. Der gik derfor mange rygter på, hvor den seksdobbelte Ballon d’Or-vinder skulle hen.

Messi luftede nemlig sine tanker om at forlade klubben, efter en skuffende sæson, hvorfor han ønskede nye græsgange at udfolde sig på. FC Barcelona lukkede dog hurtigt alle døre for argentineren. Messi valgte derfor at blive.

Han er stadig Barcelonas nøglespiller

Lionel Messi er stadig frontfiguren i Ronald Koemans mandskab, men der florerer fortsat betvivlelser om, hvorvidt han kommer til at præstere.

Messi er fri til at snakke med alle bejlere fra januar, men inden det sker, ønsker Rivaldo at se, at Messi viser sin dedikation til klubben i verdens største klubopgør.

“El Clásico på lørdag er den perfekt mulighed for Lionel Messi, for at han kan vise, at han stadig er dedikeret til klubben,” siger Rivaldo til Betfair.

Han tilføjer hertil:

“Han har haft en hård sommer, og han er ikke startet så godt i denne sæson. Det er derfor den perfekte mulighed for at vise, at han stadig er en exceptionel spiller. Hvis han kommer med en kampvindende præstation mod Real Madrid, vil det øge hans selvtillid for resten af sæsonen.”

Real Madrid kan mærke presset

Det vil også være en god mulighed for Barcelona at øge presset på Real Madrids skuldre, som er inde i en dårlig stime med to nederlag på hjemmebane i træk.

“Real Madrid vil bruge El Clásico til at lægge deres dårlige resultater bag dem. Jeg regner derfor med, at det bliver et opgør, der er fyldt med passion, selvom det er på et mennesketomt stadion.”

Foruden Lionel Messi, så kan Antoine Griezmann også få et boost på selvtilliden, efter VM-vinderen har haft en svær start i klubben.

Rivaldo er dog ikke i tvivl om, at Griezmann kan blive en nøglespiller for Barcelona, hvis han begynder at bevise sit værd.