Lionel Messi er nødt til at hvile sig i løbet af 2020/21-sæsonen, mener Rivaldo. Han mener, at La Liga-klubben bør undgå at løbe risikoen for “unødvendige skader”.

Den seksdobbelte Ballon d’Or-vinder vil sandsynligvis ikke selv sige, at han ikke ønsker at spille. Men han er nu 33 år, og bliver muligvis nødt til at acceptere, at hans arbejdsbyrde skal håndteres af andre.

Håber at Messi kan overtales

Rivaldo håber, at Ronald Koeman kan overbevise argentineren om, at det vil være en fordel for ham at hvile i ny og næ. Barca får nemlig brug for, at deres stjerne er i sin bedste form, når det er mest nødvendigt.

Han sagde følgende til Betfair: “Barcelona vender tilbage til grønsværen denne lørdag mod Getafe, men Lionel Messi kan være en smule træt efter sin indsats for Argentina i denne uges VM-kvalifikationskampe – især efter at han spillede i Bolivia.”

“Det er ikke kun et problem for Messi, for mange andre spillere har også skulle håndtere dette for nylig. Men Messi bør tale med Ronal Koeman og lægerne i Barca, om hvordan de kan spare på hans energi.”

“Jeg tror, at han ønsker at spille i denne weekend, ligesom jeg gjorde i lignende situationer i løbet af min karriere. Så beslutningen kan være mere i Messis hænder, end nogen anden. Hvis han beslutter at spille, vil det være svært at stoppe ham.”

“I en tidlig fase af sæsonen er det dog vigtigt at undgå unødvendige skader, og det kan betyde, at han nogle gange har brug for at hvile. Han kunne starte på bænken, men jeg er sikker på, at Messi vil være fast besluttet på at starte inde, da han altid vil være på banen.”

Griezmann ville skulle tage over

Hvis Messi skulle gå glip af kampen, ville Antoine Griezmann være blandt dem, der skulle varetage opgaverne i angrebet.

Den franske stjerne har kæmpet for at leve op til forventningerne, siden han skiftede til Barcelona. Han har desuden klaget over, at han ikke bliver positioneret korrekt på banen. Rivaldo mener dog, at franskmanden stadig kan nå at bevise sit værd.

Brasilianeren tilføjede: “Antoine Griezmann er en fremragende spiller, der blot mangler selvtillid i øjeblikket. Jeg tror, han er god nok til at spille for Barcelona, og jeg tror ikke, at han spiller i den forkerte position.”

“For Frankrig har han spillet for den samme træner og i det samme system i årevis. Hos Atletico Mardrid, hor han var stjernespiller i flere sæsoner, var han vant til klubben og træneren. Griezmann har blot brug for tid i Barcelona, og så kan han levere hans bedste fodbold igen.”