Robert Lewandowski havde sidste år æren af at blive kåret som verdens bedste spiller af FIFA. Ifølge Bayern München-stjernen selv, går der måske ikke lang tid, før han skal konkurrere med Erling Haaland om hæderen.

LÆS OGSÅ: Bekræftet af UEFA: Danmark får lov til at beholde EM

I et nyligt interview med CBS Sport har den polske angriber understreget, at den 20-årige Haaland har, hvad der skal til, for at blive verdens bedste.

Siden sit skifte til Dortmund i januar 2020, har den norske målbomber leveret intet mindre end 34 mål i 37 Bundesliga-kampe. Det er der ikke mange andre, der kan bryste sig af.

“Han er en glimrende spiller. Han har et gigantisk potentiale, og han er stadig meget ung. Jeg kan se på hans ansigt, hvor sulten han er efter at score mål. Han har helt sikkert chancen for at blive verdens bedste angriber i fremtiden,” sagde Lewandowski til CBS Sport.

“Men nogle gange, når alt går godt, er det ikke nødvendigvis nemt. Men han har allerede scoret så mange mål, og han er virkelig ung. Som Bundesliga-spiller er det fedt at se en ung spiller komme til ligaen, så man kan sammenligne. Han kan blive den bedste spiller, men jeg ønsker at fortsætte på det højeste niveau i mange år endnu. Så jeg er glad for at være der, hvor jeg er nu,” fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Solskjær satser på stor Premier League-byttehandel til sommer

I denne sæson er det blevet til 33 mål i 33 kampe for Erling Haaland, mens Robert Lewandowski har scoret 42 mål i 36 kampe for Bayern München.