Real Madrids talentfulde brasilianer Rodrygo Goes fortæller, at Zinedine Zidane giver ham vejledning i at træffe de rigtige beslutninger på banen. 

18-årige Rodrygo Goes har vist masser af prøver på sit talent i Real Madrid-trøjen med mål og flair efter skiftet fra Santos i sommer. Men angriberen har stadig masser at lære og fortæller til ESPN, at hans træner Zinedine Zidane giver ham vejledning i, hvordan han kan forbedre sit spil.

”Han er en meget venlig person, som altid snakker med mig og hjælper mig med råd. Han inviterer mig ind på sit kontor og vise mig, hvad der virkede dårligt taktisk og teknisk. Og så fortæller han, hvad han plejede at gøre, da han var spiller – ting, der kan hjælpe mig. Han hjælper mig meget,” siger den brasilianske offensivspiller, der foreløbig har scoret 7 mål i alt for kongeklubben i denne sæson. 

Det var i det hele taget stort for Rodrygo at skifte til den spanske klub. Bare synet af klubbens våbenskjold i omklædningsrummet, gav ham en særlig følelse, siger han. 

”Jeg kiggede på min trøje og tænkte, wow, jeg er i Real Madrid. Jeg tror, det er godt for mig, da det hjælper mig til at holde fødderne på jorden.”

For Rodrygo Goes har det gjort det nemt at falde til i Real Madrid, at der er så mange brasilianere i truppen. Den anden unge brasilianer i front, Vinicius Junior, har også været en hjælp. 

”Jeg kan huske, at jeg spurgte ham, om han var nervøs under sin første træning med klubben. Det var han, sagde han, men så snart man har bolden ved sine fødder, får man mere selvtillid,” siger Rodrygo til ESPN. 

Real Madrid, Rodrygo og de andre brasilianere hos Real Madrid ligger i øjeblikket nummer et i den spanske liga.