FC Barcelona har et stort ønske om at styrke deres defensiv, og havde i denne forbindelse udset sig Jules Koundé. Nu overvejer de dog at trække sig.

Den spanske klub er blevet kædet sammen med en lang række forsvarsspillere i løbet af de seneste måneder, da de har et stort ønske om at styrke deres defensiv.

– LÆS OGSÅ: Christian Eriksen har afvist Manchester United – af én grund

At der også er opstået tvivl om, hvorvidt Gerard Piqué vil komme til at fungere som starter i næste sæson, har blot ført til, at de er endnu mere ivrige efter at hente forstærkninger.

Dette har ført til, at de er blevet kædet sammen med franske Jules Koundé, der spiller i Sevilla. Ham er Barcelona dog ikke alene om at ville have fat i, og det ønsker Sevilla at udnytte.

Til trods for, at de den spanske klub godt kunne bruge penge i kassen fra salget af Koundé, er de ikke villige til at sælge ham for enhver pris.

Angiveligt kræver de mindst 60 millioner euro for ham, hvilket Barcelona ikke er klar til at betale. Ifølge Marca har dette medført, at de nu overvejer at trække deres interesse tilbage.

Dette er nemlig en stor sum penge for Barcelona, der ønsker at prioritere deres penge i en helt anden retning til en start. Deres primære fokus er nemlig at hente Lewandowski til klubben.

– LÆS OGSÅ: Tidligere Barcelona-stjerne idømt 22 måneders fængsel

Jules Koundé har selv gjort det klart, at han foretrækker at skifte til Barcelona, selvom der også er stor interesse fra Chelsea. Nu kan det dog vise sig, at skiftet ikke kan blive en realitet.