Barcelonas cheftræner Ronald Koeman siger, at hans hold er bedre, end man måske tror. Det er en udmelding, der kommer efter deres overbevisende 3-0-sejr mod Celta Vigo i går aftens.

Det catalanske hold viste en imponerende præstationer under dårlige forhold på et sted, hvor de har haft det svært de sidste par sæsoner.

At de tilmed måtte se Clement Lenglet blive sendt ud med et rødt kort i første halvleg, gjorde bestemt ikke deres sag lettere. Koeman følte dog, at det var en fortjent sejr.

“Vi har gjort et godt stykke arbejde, og jeg er meget stolt. Vi har arbejdet med en masse disciplin, og vi har skabt gode chancer med en spiller i undertal. Jeg er meget glad. Det var vigtigt at tale med holdet om strategien i pausen. Vi spillede meget kompakt. I sidste ende var resultatet fair,” sagde han til Mundo Deportivo.

“Jeg kan ikke kommentere på, hvad der skete sidste år. Fra dag ét har jeg oplevet, at spillerne er meget sultne. De har trænet med stor intensitet, og de spiller, som de træner. I dag har de vist indtil sidste sekund på en vanskelig bane, er de er godt med fysisk.”

“Som enhver anden træner har jeg brug for tid, men holdet er meget bedre, end man måske tror. Vi har seks point, vi har scoret syv mål, og vi har ikke lukket nogle mål. Det viser, at vi vokser.”

Barca har haft en god start på deres tid med Koeman, men de kan se frem til en svær kamp på søndag, hvor de får besøg af Sevilla på Camp Nou.

Julen Lopeteguis har også vundet begge deres kampe indtil videre, da de har haft succes med at vinde over hhv. Cadiz og Levante.