I de seneste par dage har man oplevet, at stor set alle overskrifter har nævnt Super League. Det har nemlig været uhyre meget snak om de tolv storklubber, som meldte ud, at man havde valgt at støtte idéen om at etablere en udbryderliga.

LÆS OGSÅ: Braithwaite kan ikke få armene ned: Drengedrøm blev til virkelighed

Det ser dog allerede ud til, at det kan blive erklæret for et færdigt kapitel, før man overhovedet nåede at komme i gang med turneringen.

Det meste af snakken er faldet på de seks storklubber i Premier League, men FC Barcelona var også blandt de klubber, som havde meldt sin støtte til Super League. Det er derfor ikke overraskende, at Ronald Koeman blev spurgt ind til netop dette.

”Det er utroligt, hvor meget som spillerene har spillet i de seneste år i alle turneringer. Alle taler om Super League og en ny Champions League eller en anderledes måde at spille i Europa på.”

”UEFA snakker meget, men de gør ingenting, og de lytter ikke til trænere eller spillere om antallet af kampe – det vigtigste for dem er penge.

LÆS OGSÅ: Medie: Joan Laporta vil hente Barca-ikon tilbage til klubben

”Det er normalt at tænke på fremtiden for fodbolden, men først må de lære at beskytte fodboldspillerne,” mener Koeman ifølge Goal.

FC Barcelona er såmænd også blandt de klubber, som endnu ikke har meldt ud, at man trækker sin støtte til turneringen.