Der er ikke meget at skrive hjem om for Harry Maguire.

Det er ingens næse gået forbi, at der venter noget af et oprydningsarbejde for den engelske storklub.

For mens sæsonen verden over er lakket mod enden, så er forberedelserne til den kommende sæson allerede i fuld gang.

Og på trods af, at der er mange der har givet sit besyv med, når de ikke lægger skjul på, at Manchester United inden længe skal vinke farvel til et hav af spillere, så er det ikke det, som snakken falder på i dag.

Men det betyder ikke, at der ikke er meget at skrive hjem for den engelske midterforsvarer Harry Maguire.

Harry Maguire har nemlig løftet sløret for, at han ikke længere er anfører for klubben.

Det gør han på sin Instagram-profil.

Beslutningen er blevet taget af cheftræner Erik ten Hag, og Maguire lægger ikke skjul på sin skuffelse over denne uventede ændring.

I sit opslag skriver den 30-årige englænder følgende:

“Efter dagens diskussioner med træneren blev jeg informeret om, at han har besluttet at skifte anfører. Han har forklaret årsagerne bag beslutningen, og selvom jeg personligt er ekstremt skuffet, vil jeg fortsætte med at give mit bedste hver gang jeg bærer denne trøje”.

Maguire har været en del af Manchester United siden sommeren 2019 og har haft anførerrollen i de sidste tre et halvt år. Han deler sine følelser om at bære anførerbindet og kalder det et stort privilegium og en af de stolteste øjeblikke i hans karriere hidtil.

Han benytter samtidig lejligheden til at udtrykke sin taknemmelighed over for tidligere manager Ole Gunnar Solskjaer for at have givet ham ansvaret som anfører.

Harry Maguire ønsker succes for den kommende anfører og forsikrer om sin fulde støtte til vedkommende.

Maguire har en kontrakt med Manchester United, der løber indtil sommeren 2025. Rygter om hans fremtid i klubben har dog allerede florerede denne sommer, og det er stadig uklart, hvad der venter for ham i den kommende tid.