Jürgen Klopp udelukker tilsyneladende ikke, at Sadio Mané kan være på vej væk fra Liverpool. I hvert fald har han skrevet kontrakt med en erstatning i form af Diogo Jota i en handel, der kostede Liverpool 45 mio. pund.

LÆS MERE: Barca-midt klar efter sin skade

Denne mening har den tidligere Liverpool-forsvarer Stephen Warnock i hvert fald. Han er af den opfattelse, at Jota vil være en fast del af Liverpool-opstillingen om et par år.

Sadio Mané har tiltrukket interesse fra flere La Liga-klubber, hvilket omfatter både Real Madrid og Barcelona. På trods af dette, er han dog fortsat en fast del af Liverpool-mandskabet.

Warnock tror ikke, at der er en synderligt stor sandsynlighed for, at Liverpool mister Mané i det kommende transfervindue, men skulle det ske, har Klopp i hvert fald erstatningen på plads.

“Sadio Mané er 28 år gammel lige nu, og når han fylder 32 år, er der så nogen, der kommer med et tilbud, han ikke kan afvise?” sagde Warnock til Stadium Astro.

“Jeg tror ikke, at det sker med Mané. Han har elsket sin tid i Liverpool.”

“Hvis du vil være de bedste og være udfordrere til titlen, skal du have dybde i holdet – det er, hvad Diogo Jota kan tilbyde Liverpool.”

“Det medfører, at Klopp kan lade en eller to af spillerne med kvaliteter restituere. Han kan endda erstatte dem.”

Han understreger dog også, at han ikke ser, at Sadio Mané bliver erstattet af Jota lige foreløbig:

LÆS OGSÅ: Juventus gør alt, for at få Ronaldo klar til Barcelona-kamp

“Jeg tror, at det er ham, der skal tage over efter Sadio Mané om måske fire års tid.”

Det kan dog være, at det bliver en nødvendighed før dette, hvis Mané beslutter sig at undersøge sine tilbud nærmere.