Samuel Umtiti kom til Barcelona fra Lyon for 25 millioner euro. Han startede som lyn og torden, men lyset blev hurtigt slukket, da han blev ramt af den ene skade efter den anden.

Han har blandt andet haft mange problemer med knæet, hvorfor han ikke har badet i tilbud, selvom Barcelona har sat ham på salgslisten.

Umtiti indgik dog i en dialog med sin tidligere klub, men det blev ved snakken. Han har derfor snakket med Canal Football, hvor han sætter ord på sin nuværende situation i FC Barcelona.

“Jeg ser ikke mig selv i andre klubber end Barcelona. Jeg har været klart i spyttet omkring med alle, jeg har talt med,” siger han.

Han tilføjer hertil:

“Lyon er min klub og min by. Det var klubben, som gav mig chancen for at spille i Europa, i Barca og på det franske landshold. Det er korrekt, at der var snak med Lyon denne sommer, men der kom ikke noget konkret ud af det.”

Umtiti er også nu ude med en skade, hvor man ikke har noget estimat på, hvornår han igen vil være klar. Piqué og Lenglet har ikke gjort god reklame for sig selv, men ingen ved, hvordan det ser ud, når Umtiti igen bliver klar.

Det kræver, at han kan overbevise Koeman om at spille.