Schmeichel: Det er frustrerende

Nicolai Busekist — 15. nov 2020 00:45
Foto: Shutterstock

Kasper Schmeichel var blot en blandt flere danske landholdsspillere, der var isoleret i England i den forgangne uge på grund af landets corona-restriktioner.

LÆS OGSÅ: Overgår Buffon: Spansk landsholdsspiller sætter ny rekord

Det havde den betydning, at Kasper Schmeichel ikke kunne deltage i onsdagens testkamp mod Sverige. Her lykkedes det for det danske landshold at vinde 2-0 i en kamp, der bød på otte debutanter.

Det fortæller han mere om til Eurosport:

"Det var selvfølgelig frustrerende ikke at spille mod Sverige. Jeg ville rigtig gerne have spillet. Reglerne er, som de er. Heldigvis er der kommet en løsning på det, og nu kan vi få lov til at spille," fortæller han til Eurosport, og følger op med:

"Jeg så kampen hjemmefra, og det var ikke sjovt at se den på tv, når man gerne ville spille kampen selv. Jeg er stolt af alle de nye spillere. Jeg synes, de gjorde det godt."

Herefter fortæller han, at han mener, at de unge spillere viste en god mentalitet i en svær situation:

"Kampen viste, hvor meget bredde og talent, vi har i Danmark. De unge spillere viste, at de havde en god mentalitet i en svær situation. Mange af dem havde ikke engang trænet, de gik bare ind og spillede."

LÆS OGSÅ: Manchester Citys Messi-planer involverer New York City FC

Kasper Schmeichel og de øvrige danske landsholdsspillere, der til dagligt spiller i en engelsk klub, har fået dispensation til at spille søndagens Nations League-kamp mod Island.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere