FC København (FCK) sikrede sig en vigtig sejr på 1-0 på udebane mod Rakow i Champions League-kvalifikationen.

Den afgørende scoring kom fra et uheldigt selvmål af det polske hold.

FCK er dermed tæt på at kvalificere sig til Champions League-gruppespillet, men først skal de overvinde Rakow Czestochowa fra Polen over to kampe.

Det første opgør fandt sted i Polen, hvor FCK-træner Jacob Neestrup valgte en offensiv startopstilling, der inkluderede spillere som Viktor Claesson og Mohamed Elyounoussi.

Til trods for det dårlige vejr i Polen fik FCK en fantastisk start på kampen. Efter kun ni minutter forsøgte Elyounoussi at sende et indlæg ind i feltet, men bolden ramte en forsvarsspiller og endte i nettet, hvilket gav FCK en 1-0 føring.

Selvom Rakow forsøgte at komme tilbage i kampen og fik et mål annulleret af VAR for en spinkel offside, formåede FCK at holde fast i deres føring. I anden halvleg havde begge hold chancer, men ingen af dem formåede at score.

Returkampen spilles på næste onsdag i parken.