Luka Jovic har ikke fået den bedste start på sin tid hos Real Madrid, og nu er den unge serbiske angriber også kommet på kant med sin landstræner. 

Da 22-årige Luka Jovic ankom fra Eintracht Frankfurt til Real Madrid i sommer i en handel, der kostede spanierne omkring 450 millioner kroner i overgangssum, var der store forventninger til angriberen. Dem har serberen stadig til gode at indfri, da han kun har scoret et enkelt mål i de 423 minutter, han har spillet for kongeklubben. 

Som AS skriver, så har Jovic tilmed raget sig uklar med Serbiens landstræner Ljubisa Tumbakovic. I september måned kom han på banen for landsholdet med tre minutter tilbage i en kamp mod Portugal, mens han meldte sig skadet til den følgende kamp mod Luxembourg for så at deltage i Real Madrids kamp mod Levante fire dage senere – til utilfredshed hos landstræneren. 

I et interview med Blic Sport fortæller Tumbakovic, at der ikke er nogen konflikt mellem ham og Luka Jovic. 

”Jeg tager mig af alle spillere på Serbiens landshold og giver ikke op på nogen. Men Luka Jovic har bevæget sig væk fra holdet. Luka Jovic’ problem er Luka Jovic. Pludselig droppede han træning, og han tog ikke sin telefon,” siger landstræneren og understreger, at han altid vil regne med en spiller på Jovic’ niveau, og at det vil være uprofessionelt af ham ikke at overveje at udtage spilleren igen. 

”Men han må overbevise os, medierne, fans, hans landsmænd og mig om, at han er klar og ansvarlig. Det har han ikke vist tegn på.”

Ljubisa Tumbakovic vil ikke lukke døren for Luka Jovic og mener også, at han kan være med til at hjælpe Real Madrid-angriberen tilbage på rette spor. 

”Jeg har ledt mange spillere på rette vej, så hvorfor skulle jeg ikke kunne gøre det samme med ham?”