Barcelonas senest indkøbte spiller, Sergino Dest, har fået det grønne lys til at debutere for de catalanske giganter ved aftenens kamp mod Sevilla.

Den nye forsvarsspiller er med blandt de 23 spillere, som Ronald Koeman har udtaget til søndagens opgør. Der har dog været tvivl om, hvorvidt han overhovedet ville få lov til at spille i kampen.

FC Barcelona har nu bekræftet, at han er blevet registreret i La Liga, hvorfor der er en potentiel chance for, at han får debut for det catalanske hold i aften.

Koeman har ved et pressemøde forud for kampen udtalt sig om muligheden for, at Dest får spilletid.

“Jeg ser ham som en starter, men der er stor konkurrence. Roberto gør det godt, vi vinder, og de nye spillere skal bringe et højt niveau,” sagde han.

“Dest er bestemt fremtiden, men det betyder ikke, at han ikke kan spille med det samme, på grund af hans kvaliteter. Hvis der er brug for, at han spiller i morgen, er jeg ikke bekymret for at lade ham spille.”

Det virker dog stadig mest sandsynligt, at Roberto får lov til at starte som højre back i aften. Det er dog muligt, at Dest kan blive skiftet ind på et tidspunkt.