Der har været mange spekulationer om Ousmane Dembélés fremtid. Især efter, at han er begyndt at finde en bedre form i FC Barcelona, da det har startet rygterne om, at det vil betyde, at han forlænger sin kontrakt med FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona må undvære midtbaneprofil mod Athletic Bilbao

En af de klubber, der holder et tæt øje med, hvad han beslutter sig for at gøre, er Juventus. Den italienske klub har allerede været sat i forbindelse med en franske angriber flere gange, hvorfor interessen ikke er ny.

Franskmanden blev hentet til FC Barcelona som afløser til Neymar i 2017. Han har dog aldrig vist det niveau, der har været forventet af ham, hvilket særligt skyldes, at han har været plaget af skader.

Dette ændrer dog ikke på, at han er en talentfuld og dygtig fodboldspiller. Til sommer træder han ind i det sidste år af sin kontrakt med FC Barcelona, der udløber i sommeren 2022. Efter sigende har den catalanske storklub forsøgt at forlænge hans kontrakt, men har endnu ikke sikret hans underskrift.

Derfor er det endnu ikke utænkeligt, at han forlader klubben. Medier som spanske Sport og italienske Calciomercato skriver, at angriberen vil træffe sin beslutning om fremtiden snart. Til en start skal han beslutte, om han vil forlade den spanske klub allerede til sommer.

LÆS OGSÅ: Dest afslører: Tysk storklub ville også have mig

De selvsamme to medier skriver, at Juventus står klar til at tage imod ham i det italienske, hvis han beslutter sig for, at hans tid i FC Barcelona er slut.