Simeone har ikke opgivet håbet om La Liga-titel

Redaktionen — 01. apr 2019 16:31
SAN SEBASTIAN, SPAIN - MARCH 03: Head coach Diego Simeone of Atletico Madrid looks on prior to the start the La Liga match between Real Sociedad and Club Atletico de Madrid at Estadio Anoeta on March 03, 2019 in San Sebastian, Spain. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Diego Simeone advarer Barcelona efter 4-0-sejren over Alaves. Atletico Madrid har ikke opgivet kampen om det spanske mesterskab.

Lørdag vandt Barcelona 2-0 i lokalopgøret mod Espanyol og udbyggede umiddelbart klubbens føring som ligaens duks. Men senere på aftenen slog Atletico Madrid Alaves med 4-0 på udebane, så der nu er 10 point mellem de to klubber og 9 runder tilbage i årets La Liga. En forskel, der for Atletico kan synes vanskelig at få minimeret nok til, at der kan nå at være spænding om udfaldet i toppen. 

Efter kampen var Atletico-træner Diego Simeone begejstret for holdets præstation, og han understregede, at klubben vil kæmpe om mesterskabet, så længe det er en teoretisk mulighed. 

”Det var meget tilfredsstillende, at vi forstod, hvor vi kunne gøre mest ondt på vores modstander. Vores mål er at gøre ondt på modstanderen og ikke bruge lang tid på at skabe farlige afleveringer. Vi måtte spille hurtigt. Spillerne havde brug for sådan en kamp, og måden sejren kom i hus på, gjorde os glade. Vi må ikke miste fokus fra at konkurrere, som er i vores natur. Og vi vil konkurrere om La Liga-titlen indtil vores sidste vejtrækning,” sagde den argentinske træner til AS. 

Den 25-årige ghaneser Thomas Partey satte det sidste mål ind i kampen med en spektakulær scoring til 4-0 seks minutter før tid og blev honoreret med klapsalver fra hjemmeholdets tilskuere. Atletico-træneren var da også begejstret for midtbanespillerens indsats. 

”Han gjorde det rigtig godt. Han har så mange evner, men har også stadig ting han skal forbedre. Nydelsen ved at hjemmepublikummet klappede ad ham, bliver hos ham, og det er værd at sætte pris på,” sagde Diego Simeone. 

Atletico Madrid har vundet 10 spanske mesterskaber i klubbens historie. Den seneste liga-titel kom i 2014. 

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere