Den unge stjerne Gavi har pådraget sig en alvorlig skade.

Ifølge flere spanske medier, herunder AS, viser de første undersøgelser, at Gavi har revet sit korsbånd over. Gavi forlod banen i tårer, da Spanien mødte Georgien.

I en uheldig soloulykke tog Gavi sig straks til sit højre knæ, hvilket nu ser ud til at være en alvorlig skade. Efterfølgende blev han undersøgt i omklædningsrummet, hvor de første meldinger indikerede et overrevet korsbånd.

Hvis dette bekræftes, kan Gavi se frem til en pause på seks til otte måneder. Han skal gennemgå yderligere undersøgelser og en MR-scanning for at få den endelige diagnose.

Skulle det vise sig at være et ødelagt korsbånd, vil Gavi gå glip af resten af sæsonen for Barcelona, og hans deltagelse i EM til sommer vil være yderst tvivlsom. Spanien vandt kampen mod Georgien med 3-1, men denne sejr blev overskygget af Gavis skade.

Gavis skade er et hårdt slag for både Barcelona og det spanske landshold, især i lyset af hans stigende betydning på holdet. Som en af de mest lovende unge spillere i europæisk fodbold, har Gavi imponeret med sin teknik, boldkontrol og spilforståelse. Hans fravær vil uden tvivl blive mærket både i klubben og på landsholdet.